• Foto
  • Foto
  • Foto
  • Foto

Presentació

Can Qué és una casa de colònies situada a les afores del petit poble rural d’Esponellà, Comarca del Pla de l’Estany. La casa és un masia del S.XII que està totalment restaurada i pensada per realitzar estades escolars, colònies, trobades familiars, convivències, sortides de cap de setmana... Can Qué es troba en plena natura, on la vegetació i la fauna és molt diversa gràcies a la proximitat que hi ha amb el riu Fluvià.

Si busqueu la tranquil·litat, l’espai i la natura per vetllar d’una bona estada et convidem a venir i a CAN QUÉ!!!

Serveis

Can Qué, que té capacitat per 122 places, ofereix la possibilitat d’allotjament amb dret a cuina o bé amb pensió complerta. A més, disposa de calefacció central, llar de foc, wifi, cuina totalment equipada, porxo, pista de bàsquet, camp de futbol, esplanada, bosc, piscina...

Distribució de la casa:
A l’exterior hi trobem dues sales de tallers, la piscina, grup de lavabos, un porxo i diferents zones d’esbarjo, mentre que a la planta baixa de la casa hi ha la cuina que es comunica amb els dos menjadors i una sala de professors/monitors. A la primera i segona planta hi trobem diferents sales que distribueixen les habitacions i més grups de lavabos.